Over mij

About Jellina Detmar

Over mij

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Mijn naam is Jellina Detmar, ik ben 38 jaar (1985) en woon samen met mijn man Jan, zoon Déjan en dochter Melin in het Friese Kollum.

Toen Jan en ik ons eerste huis kochten, pakte ik heel vaak mijn fotocamera erbij om alle verbouwingen vast te leggen.
Steeds meer kwam ook de interesse in interieurstyling. Ons hele huis werd verbouwd en opnieuw ingericht en gestyled. Ik zette alles op de foto en genoot er ontzettend van. Door erg actief te zijn op sociale media en door vele actieve volgers op mijn instagram account werd het fotograferen een dagelijkse hobby.

In 2013 mocht ik moeder worden en kreeg ook heel veel plezier in het fotograferen van onze zoon. Regelmatig maakte ik mooie foto’s van hem in ons huis.

Professionele hobby

Door vele aanvragen van bedrijven die graag met mijn wilden samenwerken voor productfotografie werd mijn hobby ook professioneel. Toen kocht ik mijn eerste systeemcamera met verschillende lenzen en ontwikkelde ik me verder.


Ik heb een eigen stijl ontwikkeld en fotografeer heel veel verschillende shoots. Van interieur, newborn tot trouwshoots. Overal waar een camera ingezet kan worden zoals kinderfeestjes of een leuk event ben ik te vinden. Mijn passie is mooie sfeerbeelden creëren zodat je door de foto’s mooie herinneringen kan vastleggen.

Kijk gerust even rond op mijn website en hopelijk tot snel!

About Jellina Detmar